^

Over Germaine de Capuccini

 

 

 

60 Jaar Germaine - Experts in Tijd

 

Elke huid heeft zijn eigen verhaal, en Germaine de Capuccini speelt daar een rol in. We bieden ondersteuning in alle fasen van het leven: tijdens belangrijke momenten, bij veranderingen, in de dagelijkse routine, 's ochtends en 's avonds, van jeugd tot volwassenheid. Een complete cosmetische routine zorgt ervoor dat je je zelfverzekerd voelt in je eigen huid, met zichtbare resultaten vanaf het eerste gebruik.

 

Beauty is an Attitude

 

Ons doel is ervoor te zorgen dat elke vrouw zich mooi voelt, ongeacht haar leeftijd. Schoonheid komt van binnenuit én van buitenaf. Hoe beter je je voelt over jezelf, hoe stralender je zult lijken. Om je natuurlijke schoonheid te verbeteren, kun je vertrouwen op onze GdC Skin Experts. Zij bieden specifieke zorg die is afgestemd op elke individuele huidbehoefte.

 

 

 

 

 

 


Oprichtster Carmen Vidal

 

In 1964 blies Carmen Vidal, een charismatische en dynamische vrouw, haar grootste creatie leven in: Germaine de Capuccini. 


De schoonheidsgeheimen die zij in haar jeugdjaren leerde kennen en de cosmeticatechnieken die ze in Parijs onder de knie kreeg, zouden de standaard worden van één van de belangrijkste cosmeticamerken ter wereld. 

Prestigieuze internationale magazines beschouwen Carmen Vidal als één van de pioniers in de professionele huidverzorging.

De ambitieuze vrouw die als schoonheidsspecialiste begon en uitgroeide tot een ware entrepreneur is in haar levensdoel geslaagd: schoonheidsspecialistes overal ter wereld toegang geven tot de beste huidverzorgingtechnieken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het bedrijf Germaine de Capuccini


Elk product van het merk komt uit de eigen fabriek van Germaine de Capuccini gelegen in Alcoy, te Spanje een infrastructuur van 18.000m². De producten worden hier van A tot Z gefabriceerd. Er wordt niets uitbesteed naar het buitenland. Meer dan 200 specialisten delen hun ervaring om tot een topkwaliteit te komen.

 

Professionaliteit, Kwaliteit, Innovatie en Integriteit zijn de waarden die de essentie vormen van de onderneming Germaine de Capuccini. Ze zijn gedurende de halve eeuw van haar bestaan onveranderd gebleven. 

 

 


 

 

 

 

 

 

Kwaliteit en certificaten 

 

Germaine de Capuccini is één van de enige cosmeticamerken die de 4 kwaliteitsnormen heeft behaald. Alle producten worden onderheven aan strenge controles en efficiëntietesten. Eveneens wordt er samengewerkt met een huidarts cosmetoloog.

 

 • ISO 9001: 2000 Kwaliteit & Management Systeem staat garant voor de kwaliteit van het productieproces bij Germaine de Capuccini.
 • ISO 14001 Milieugebonden Management Systeem staat garant voor het respecteren van het milieu
 • ISO 22716 Certificaat van Naleving van Goede Productiepraktijken van Cosmetische Artikelen.
 • Preventie op de werkvloer.
 • Pharmacienorm: de producten van Germaine de Capuccini zijn microbiologisch en farmaceutisch getest.
 • CO2-zero certificate: vermindering van de CO2-uitstoot.
 • Hoogste kwaliteitsnorm voor onze zonneproducten Golden Caresse.
 • De producten van Germaine de Capuccini worden niet getest op dieren en bevatten geen dierlijke bestanddelen.

 

 

 
 

 

 


 

Voor elk huidprobleem, een oplossing


Germaine de Capuccini heeft een brede waaier aan producten en werkt met exclusieve werkmethoden die de beste resultaten en professionele behandelingen garanderen.

 

Het assortiment bestaat uit 25 lijnen en meer dan 400 producten. Het resultaat van de professionele verzorging wordt versterkt door de aansluitende thuisverzorging.

 

 • Anti-Aging: effectieve formules die een antwoord bieden op elke esthetische behoefte.
 • The Classics: de klassieke gelaatsverzorging.
 • Medisch-esthetisch: doeltreffende behandelingen met innovatieve technologieën.
 • For Men: producten die exclusief voor de mannenhuid ontwikkeld zijn.
 • Bodycare: lichaamsproducten met specifieke werking zoals anti-cellulite, huidverslapping, etc.
 • Suncare: zonneproducten met Australische kwaliteitsnorm.
 • Wellness: laat je meevoeren naar de wereld van Germaine de Cappuccini. Stop, adem en ontspan je.

 

 

 


"Empower Women, Illuminate the World."
#Female Empowerment bij Germaine de Capuccini

 

 

 


  

Germaine de Capuccini is meer dan alleen een schoonheidsmerk. Het is een symbool van "female empowerment" en een toewijding aan het versterken van vrouwen over de hele wereld. Door middel van hoogwaardige producten, exclusiviteit en duurzaamheid, bevorderen wij het zelfvertrouwen en het vieren van de kracht van vrouwen op een unieke en inspirerende manier.

 

Germaine de Capuccini gelooft in het vieren van vrouwen van alle leeftijden en achtergronden. Wij gebruiken in onze campagnes dames met een natuurlijke schoonheid en uitstraling. We vinden het immers belangrijk dat iedereen zich kan identificeren met het merk. Maar het gaat ook breder dan dat: wij geloven er steevast in dat iédereen zich goed moet kunnen voelen in hun eigen huid – ongeacht leeftijd, geslacht of afkomst.


Carmen Vidal's toewijding aan vrouwelijke empowerment wordt weerspiegeld in haar streven om vrouwen de tools en middelen te bieden om hun zelfvertrouwen te vergroten en hun schoonheid te omarmen. Ze geloofde dat schoonheid niet alleen uiterlijk was, maar ook wordt weerspiegeld uit zelfvertrouwen en eigenwaarde. Haar pioniersgeest heeft geleid tot de groei en het succes van het merk, dat wereldwijd vrouwen inspireert om zelfverzekerd en krachtig te zijn, zowel innerlijk als uiterlijk.

 

 

 

Daarnaast ondersteunt Germaine de Capuccini verschillende initiatieven en organisaties die zich inzetten voor vrouwenrechten en empowerment. We streven ernaar vrouwen de tools en middelen te bieden die ze nodig hebben om hun eigen kracht te ontdekken en te omarmen.

 

Zo steunen wij uiteenlopende sociale projecten en bieden wij professionele behandelingen en verzorgingsproducten voor oncologische patiënten. Wij willen het onderzoek naar borstkanker stimuleren en diegenen die een behandeling (hebben) ondergaan een hart onder de riem steken.

 

Sociale Verantwoordelijkheid en duurzaamheid: we werken aan het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk en streven een mooiere wereld – letterlijk én figuurlijk. In onze zonneproducten van Expert Sun-lijn gebruiken we alternatieve UV-filters die minder schadelijk zijn voor het mariene ecosysteem. De producten van Germaine de Capuccini worden zorgvuldig samengesteld om het gebruik van microplastics te minimaliseren.

 

We voorzien een braille-etikettering toe op onze product verpakkingen om de toegankelijkheid voor mensen met een visuele beperking te verbeterenDe formules van onze producten bevatten natuurlijke ingrediënten die op duurzame wijze worden geteeld in het kader van programma's zoals BEE (Black Economic Empowerment). 


 

 

 

   

"Do it with passion, or not at all"

 

Quote by Griet Moriaux -Country Manager Benelux

 

 

 

  

Historiek van Germaine de Capuccini

 

In 2005 heeft Micheline Aerts - Van de Voorde het bedrijf Saisons succesvol opgestart en dit betekende de start van de distributie van Germaine de Capuccini in de Benelux. Deze business ontplooide zich vanuit het hoofdkantoor in Schoten. Enkele jaren later was het merk niet meer weg te denken uit de beauty sector.

 

In juli 2017 werd het bedrijf Saisons verkocht en werd het officieel een dochteronderneming van Germaine de Capuccini. Micheline bleef aan het hoofd van het bedrijf. Op internationaal niveau verkocht de Spaanse familie Vidal, tot dan toe eigenaar van de Germaine de Capuccini Group, in februari 2019, het volledige bedrijf aan de investeringsgroep ACON Investments en Torreal.

 

Zo schrijft het internationaal bedrijf, opgericht door Carmen Vidal in 1964, een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van het bedrijf. Op deze manier bereidde Germaine de Capuccini zich voor op een continue groei en zette het merk het mooie project van de familie Vidal voort. De waarden en filosofie die het bedrijf kenmerkten, bleven intact. Micheline, die 15 jaar lang aan het hoofd stond van Germaine de Capuccini Benelux, tilde het merk naar een hoger niveau binnen de professionele Beauty & Wellness omgeving.

 

Eind april 2020 wordt de opvolging binnen het Benelux management verzekerd door de aanwerving van Griet Moriaux als Country Manager Benelux. Op 26 juni 2020 vond de officiële fakkeloverdracht plaats van Micheline naar Griet.

 

Met enerzijds vele jaren ervaring in de beauty sector en anderzijds met tonnen enthousiasme en passie, zet Griet het verhaal van Germaine de Capuccini nu verder en kijkt ze elke dag uit om samen met het team, de klanten en de leveranciers een mooie toekomst en een sterke groei te realiseren.

De Germaine de Capuccini- cultuur

 

 

 

 

Germaine de Capuccini Benelux richt zich exclusief tot de professionele schoonheidsspecialiste en spacentra.


Wij bieden topkwaliteit, innovatieve producten, gesofisticeerde werkmethoden en daarbij de nodige know-how om mee te bouwen aan uw instituut of spacentrum. Wij voorzien een actieve, professionele follow-up door ervaren, in het buitenland getrainde schoonheidsspecialisten en spaconsulenten. Germaine de Capuccini is een bedrijf met een hart voor de schoonheidsspecialiste, en dat maakt ons anders dan anderen.Germaine de Capuccini is geïnspireerd op diep menselijke waarden en principes. Het is een hartelijke, zorgdragende en delende cultuur, zorgdragend voor onze klanten, het team en de natuur. 

 

We blijven innoveren en onszelf verbeteren. We denken steeds na over nieuwe ideeën om tot maximale resultaten te komen. We staan open om bij te leren. Germaine de Capuccini geeft aan haar team het geschenk van te leren, op deze manier kan iedereen naar eigen talenten en enthousiasme ontwikkelen.


 Voor de Skin Expert 

 

 

 

 


 

 

Waarom kiezen voor Germaine de Capuccini?

 

 • Marktleider op het gebied van huidverzorging en wellnesstherapieën
 • 5 kwaliteitsnormen
 • Vele Nationale & internationale Awards
 • Snelle leveringen
 • Commerciële begeleiding
 • Dynamische marketingondersteuning
 • Elke maand mooie aanbiedingen met gratis geschenken

 

Startvoorwaarden: 

 

 • Geen opgelegde startpakketten
 • U bent een professioneel opgeleide schoonheidsspecialiste
 • Het volledige opleidingsprogramma volgen voor opening

 

Onze waarden

 

° Professionalisme                                  ° Openheid

° Passie         ° Respect

° Samenwerking                                      ° Kwaliteit

° Klantenservice ° Menselijk

° Innovatie         ° Authenticiteit

 

 

 

Wilt u graag vrijblijvend meer informatie over Germaine de Capuccini,

klik dan hier om ons te contacteren.
Deze website maakt gebruik van cookies De website van Germaine de Capuccini gebruikt functionele cookies. In het geval van het analyseren van websiteverkeer of advertenties, worden ook cookies gebruikt voor het delen van informatie, over uw gebruik van onze site, met onze analysepartners, sociale media en advertentiepartners, die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen heeft verstrekt of die zij hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun diensten.
Toon details Verberg details
Selectie toelaten
Alle cookies toelaten