^

Nieuws

 

 


Expert Lab - Pigment Therapy

ONTHUL DE NATUURLIJKE SCHOONHEID VAN DE HUID


 

 

 

VLEKKELOOS RESULTAAT

 

Germaine de Capuccini biedt met haar nieuwste Expert lab-lijn 'Pigment Therapy' een krachtig depigmentatiesysteem dat hyperpigmentatie vermindert in slechts twee sessies. De producten depigmenteren, reguleren en beschermen op lange termijn.

EXPERT LAB VERMINDERT DE INTENSITEIT VAN DE HYPERPIGMENTATIE, ONGEACHT DE OORZAAK:


 • blootstelling aan de zon
 • hormonale oorzaken
 • post-inflammatoire oorzaken

De kuur is niet alleen zeer effectief, maar ook tolerant voor de huid waardoor het een uitstekend cosmetisch alternatief vormt voor medisch-esthetische laserbehandelingen. 


Expert Lab

Combineert twee complementaire behandelingen

Voor een maximale verhelderende werking


 

GELAATSBEHANDELING


Al na twee sessies bij jouw favoriete GdC Skin Expert, merk je de verbluffende resultaten. gecombineerd met een thuisbehandeling van een maand.

 

Een intensieve peeling van de hoornlaag, verheldering en correctie van de veranderingen die verantwoordelijk zijn voor hyperpigmentatie.

 

Optioneel kan je de behandeling in het salon uitbreiden met microneedling, LED-therapie of de Mesoboost en DTI-toestellen. Deze versterken de werking van de werkzame bestanddelen uit het gamma van Expert Lab en garanderen een goed resultaat.

 

Zichtbare resultaten vanaf de 1e sessie:

 • 98 % Vermindering van hyperpigmentatie
 • 98 % Gelijkmatige teint
 • 98 % Verheldering

 

Boek jouw Expert Lab gelaatsbehandeling:Ontdek jouw dichtsbijzijnde GdC Skin Expert: Klik Hier

Germaine de Capuccini Expert Lab Hyperpigmentatie

 

 

 

 


 

 

 

MAXIMALE RESULTATEN

 

Een thuisbehandeling met Pigment Therapy Homepack versterkt en verlengt de resultaten na een professionele behandeling. 

 

Na de thuisbehandeling:

 

74% Minder intense hyperpigmentatie

87% Heldere en stralende huid

81% Egaliseert de huidteint

 

 

Bekijk hier de volledige thuisverzorging van Expert Lab

Dark Spot Diminish Concentrate:

Egaliseert de huidteint door de meest hardnekkige hyperpigmentatie zichtbaar en geleidelijk te verminderen.

Daily Hi-Defense SPF50:

Hoge en breedspectrum bescherming. Helpt hyperpigmentatie en onvolkomenheden te vervagen en te camoufleren.

Dark Spot Multi-Correction Cream:

 

Corrigeert en brengt pigmentstoornissen die hyperpigmentatie  veroorzaken in evenwicht en helpt voorkomen dat het opnieuw verschijnt. 
"Timexpert Hydraluronic"

 

SUPERIEURE HYDRATATIE MET HYALURONZUUR

 

 

 


Laat jezelf onderdompelen in  Timexpert Hydraluronic


Germaine de Capuccini lanceert fantastische toevoegingen aan het Timexpert Hydraluronic gamma.


Boost de hydratatie van je gelaat dankzij het nieuwe gelaatsmasker HYDRA-NOURISHING MASK
en laat je verrassen door de uiterst unieke textuur die wegsmelt op je huid. 


Naast het gelaat kan je nu ook je volledige lichaam onderdompelen in Timexpert Hydraluronic. De intens hydraterende, revitaliserende en verfrissende bodycrème ULTRA-COMFORT MOISTURISING BODY CREAM is dé toevoeging aan de dagelijkse routine waar je op zat te wachten.

 

 

 

SPERIENCE 

Wellness Moments - Imcomparable experiences

 

SPERIENCE POMEGRANATE COLLECTION

Onze nieuwste Sperience launch

 

Dompel je onder in een wereld van kleuren, texturen en sensaties en geef je huid weer vitaliteit en zachtheid.

 

Pomegranate Collection

 

 

Een luxueus, hydraterend en verzachtend ritueel voor het lichaam dat persoonlijk kan worden afgestemd, afhankelijk van de behoeften van de huid.

 

De lijn is gebaseerd op granaatappel, een fantastisch ingrediënt dat verzachtend en antioxiderend werkt.

 

 

 

 

Het resultaat?

 

 

Celvernieuwing, vitaliteit en hydratatie!

 

Wij begrijpen waarom de vrucht al sinds de Oudheid gewaardeerd wordt om zijn smaak, gezonde eigenschappen en heilzame werking bij huid- en haarverzorging.

 

Pomegranate Dream

 

De heerlijke geur Pomegranate Dream, met een hart van bloemen op een zachte basis van muskus en vanille, creëert een geur die je meeneemt naar een staat van ontspanning, fijnzinnigheid, frisheid en natuurlijkheid.

 

 

Zes rituelen die de zintuigen leiden naar een serene, ontspannende en weldadige ervaring.

 

POMEGRANATE IMMERSION
BALNEOTHERAPIE

POMEGRANATE BODY MASSAGE
MASSAGE

POMEGRANATE BODY WRAP
PAKKING

POMEGRANATE BODY SCRUB
SCRUB

POMEGRANATE SWEET COCOON
SCRUB + PAKKING

POMEGRANATE RED SERENITY
SCRUB + MASSAGE

 

 

 

VOGUE BEAUTY AWARD 2023 - FOREVER FIT 


 

VOGUE BEAUTY AWARD 2023 - Forever Fit

Vol trots kan Germaine de Capuccini opnieuw de Vogue Beauty Award in ontvangst nemen. Dit jaar valt ons nieuwste lichaamsproduct, Forever Fit, in de prijzen als "Best National Product Spain'.

Traditiegetrouw bekroont Vogue magazine, een van de meest prestigieuze mode- en beauty tijdschriften, elk jaar verschillende cosmeticabedrijven voor hun innovatie in verschillende categorieën met de #BeautyAwards. En voor het derde jaar op rij is deze prijs uitgereikt aan een van onze behandelingen. Dit keer heeft ons nieuwste anti-cellulite product, Forever Fit, gewonnen.

 

 

 

BLOG TIMEXPERT RADIANCE C+

 

 

 

 

 

5 mythes die u moet weten over vitamine C


Vermoeidheid is de huidkwaal van de 21e eeuw, de grote zorg van degenen die eraan lijden en het voorwerp van studie door dermatologen en laboratoria.

Vitamine C is de oplossing voor het herstel van een doffe, vale huid.


Door zijn hoge antioxiderende werking behoort het tot de drie superingrediënten die het meest worden gewaardeerd door dermatologen. En niet alleen door specialisten, maar ook door consumenten, want het is het meest gezochte schoonheidsingrediënt.

Wist u dat er elke 0,49 seconden op Google wordt gezocht naar de term "Vitamine C"?


Als u het wilt opnemen in uw routine, maar nog steeds twijfelt over hoe het te gebruiken, helpt Inmaculada Vivó, technisch directeur van Germaine de Capuccini,

ons om alle mythes over vitamine C en het cosmetisch gebruik ervan te ontkrachten.

 

 

 

"Vitamine C moet niet worden toegepast in de zomer".

Integendeel. De antioxiderende werking van vitamine C verdedigt de huid tegen de agressie van vrije radicalen die door zonnestraling worden gegenereerd. In de zomer zijn de uren van bestraling langer dan in de winter, dus als het vitamine C-gehalte onvoldoende is, wordt de aanmaak van vrije radicalen in gang gezet, waardoor de huid wordt blootgesteld.
"Vitamine C maakt vlekken op de huid".

Nee, zolang het goed is samengesteld, veroorzaakt het niet noodzakelijkerwijs vlekken op de huid of maakt het de huid gevoelig, integendeel. Het beschermt de huid tegen oxidatie door vrije radicalen die ontstaan door UV-stralen, vervuiling of stress. Het stimuleert de collageensynthese en verbetert rimpels, en zorgt voor extra glans. Als de met vitamine C samengestelde behandeling de juiste concentratie heeft, helpt deze zelfs om het uiterlijk van oneffenheden te verbeteren door de teint te egaliseren.
"Hoe hoger de concentratie vitamine C, hoe beter de resultaten".
Het feit dat de doeltreffendheid van vitamine C afhankelijk is van de toegepaste dosis, betekent niet dat hoe hoger de concentratie, hoe groter de voordelen. Het hangt af van de kenmerken en het vermogen van de formulering om de afgifte van de werkzame stof in de huid te vergemakkelijken. Germaine de Capuccini is erin geslaagd de hoeveelheid vitamine C die in de huid dringt met 600% te verhogen, met andere woorden, met minder concentratie verkrijgen we grotere voordelen.

 

 

 

"Vitamine C kan irriteren als je een gevoelige huid hebt".

 

Bij het kiezen van een cosmeticaproduct met Pure Vitamine C is het belangrijk om de formulering ervan te overwegen. Het PURE C10 Serum van Germaine de Capuccini bevat bijvoorbeeld 10% pure vitamine C, wat hoog genoeg is om zeer doeltreffend te zijn, maar niet zo hoog dat het de huid irriteert, waardoor het een perfect product is voor de gevoelige huid. Het is ook niet fotosensibiliserend, wat betekent dat het geen abnormale huidreacties veroorzaakt die tot pigmentatie kunnen leiden.

"Vitamine C verliest na verloop van tijd aan effectiviteit."

Vitamine C is lichtgevoelig, wat betekent dat het zijn werking verliest in het licht. Het is een actief ingrediënt dat uiterst gevoelig is voor onder meer warmte, zuurstof, licht, enzymen en pH. Maar door cosmetische producten met Vitamine C goed te formuleren om ze goed te bewaren, is er geen probleem en is ze zeer doeltreffend.
Om alle eigenschappen ervan in cosmetica te benutten, zijn tegenwoordig dankzij de technologische vooruitgang veel stabielere en effectievere vormen ontwikkeld.

 

 

 

 


Hoe kan de doeltreffendheid van vitamine C worden verhoogd?


Timexpert Radiance C+ van Germaine de Capuccini is samengesteld uit vitamine C, E en ferulinezuur.
Dankzij de synergie van deze prachtige antioxidanten wordt de werking van vitamine C versterkt, wat verrassende voordelen oplevert. Ze verhelderen en egaliseren de huidskleur, neutraliseren schade door vrije radicalen en helpen de effecten van veroudering te vertragen.
Dankzij het gepatenteerde HLG-nanopolymeer, bestaande uit hyaluronzuur, lysine en glutaminezuur, wordt de doeltreffendheid van Pure Vitamine C bovendien met 6 vermenigvuldigd, waardoor de cellen diepgaand worden gevoed en de actieve bestanddelen langdurig vrijkomen, en de huid buitengewoon goed wordt gehydrateerd.

 

 

Welke soorten Vitamine C zijn er?

Vitamine C kan puur of afgeleid zijn.
Pure vitamine C staat bekend als ascorbinezuur en is essentieel voor de synthese van collageen. Bij een tekort veroorzaakt het namelijk aanzienlijke veranderingen in het bindweefsel, wat leidt tot verlies van stevigheid van de huid en het ontstaan van rimpels.
Voor een doeltreffende opname moet het in de formule worden opgenomen in de vorm van L-ascorbinezuur, bij een zure pH en met een minimumconcentratie van 5%. Een juist evenwicht in deze bereiken is essentieel voor een optimale werking.
De afbraak ervan begint zodra het in contact komt met een waterig medium. Daarom hebben onze laboratoria er de voorkeur aan gegeven het in poedervorm te bewaren, in een capsule, in een luchtdichte verpakking, geïsoleerd en beschermd tegen alle factoren die het kunnen veranderen tot het moment van toepassing, wanneer het moet worden gemengd. Hierdoor blijft de werking voor 100% behouden. De meest stabiele derivaten van vitamine C zijn onder meer arcorbylpalmitaat, ascorbylstearaat, magnesiumascorbylfosfaat en ascorbylglucoside.

 

Om in onze Vitamine C-lijn complexe en zorgvuldige texturen te ontwikkelen, hebben wij het derivaat Ascorbyl Tetraisopalmitaat gebruikt, een van de meest stabiele, in vet oplosbare derivaten die in hoge concentraties kunnen worden gebruikt zonder latere irritatie te veroorzaken, en die, eenmaal geabsorbeerd, afbreken in de vorm van pure Vitamine C, waardoor alle voordelen ervan beschikbaar zijn.

 

 

TIMEXPERT SUN 

VERZORG, BESCHERM EN RESPECTEER MET TIMEXPERT SUN 

 

 

 


De Timexpert Sun lijn wordt uitgebreid met twee nieuwe producten om je huid optimaal voor te bereiden en te beschermen: EASY & FRESH MIST en 48H TAN ACTIVATOR

 

Naast het Timexpert-assortiment is Timexpert Sun onze zonbescherming-lijn waar de hele anti-aging werkmethode start door ons te beschermen tegen een van de schadelijkste verouderingsfactoren: de zon.

We versterken dit schild door naast het breedspectrum zonbescherming ook antioxiderende filters en anti-pollutie-ingrediënten toe te voegen. Zo bieden we een krachtige werking tegen het ontstaan van rimpels en andere verouderingstekenen.

In 2022 lanceerde we de volledige lijn met nodige aandacht voor onszelf, onze huid en de planeet.

Nog géén jaar na de lancering van Timexpert Sun worden er al 2 nieuwe producten toegevoegd aan de zonbescherming-lijn. Ontdek EASY & FRESH MIST en 48H TAN ACTIVATOR

 

 

 

 

 

BEREIK EEN SUBLIEME KLEUR met de NIEUWE 48H TAN ACTIVATOR

 

Bereidt de huid voor op blootstelling aan de zon en activeert op natuurlijke wijze de melaninesynthese

voor merkbare resultaten in slechts 48 uur.

 

En dit met bewezen resultaten: 

70% Een intensere bruine kleur
90% Een meer gehydrateerde en gevoede huid
70% Houdt de bruine kleur langer vast


Formule met DNA Expert System, helpt tekenen van veroudering te voorkomen.

 

Dit product is géén zelfbruiner en bevat géén SPF. Full body treatment voor gelaat en lichaam.

Geschikt voor alle huidtypes.


Ervaar de frisse, ultralichte onzichtbare zonne-nevel EASY & FRESH

 

Dé onzichtbare SPF50 bescherming op je huid. Een frisse, ultralichte textuur met hoge bescherming, en anti-oxiderende en kalmerende werking.

 

Dit is nog niet alles! Deze lichte zonne-nevel SPF 50:

 • Vertraagt huidveroudering
 • Vermindert roodheid
 • Verkwikkend en waterbestendig
 • Vermindert het branderige gevoel 

In meerdere richtingen aan te brengen, Full body treatment gelaat en lichaam.

Ideaal voor buitensporters en geschikt voor alle huidtypes.

 

 

EEN HART VOOR DE ZORG
"Palliatieve zorg is alles wat nog dient gedaan te worden als men denkt dat er niets meer kan gedaan worden."

Onze collega Natascha, Accountmanager West-Vlaanderen, werkt al geruime tijd als vrijwilliger bij ‘Het Anker’. Dat is de palliatieve dienst van het AZ Delta ziekenhuis in Roeselare.

Petra en Isabelle, vaste verpleegkundigen bij ‘Het Anker’ besloten om een lege ruimte in te richten als ontspanningsruimte voor de patiënten, en inmiddels is dit een echte oase van rust waar hand-, voet- en hoofdhuidmassages uitgevoerd worden, naast aangename gelaatsverzorgingen.

Met volle overgave werkt Natascha mee aan dit initiatief met aangepaste behandelingen van Germaine de Capuccini.

“Germaine de Capuccini Benelux zet graag haar schouders onder het nieuwe project”, laat Country Manager Griet Moriaux weten. “We voorzien gepaste producten en steunen op deze manier graag ‘Het Anker’. We zijn enorm trots op onze collega Natascha, die zich met hart en ziel inzet voor dit prachtige initiatief.”

 

 

 


 

 

 

 

PROUDLY PRESENTING... TIMEXPERT HYDRALURONIC

Onze nieuwste launch

 

Timexpert Hydraluronic - De nieuwe anti-verouderingslijn met een revolutionair hydratatieconcept

 

Meer dan 50% van het hyaluronzuur van het lichaam wordt in de huid aangetroffen. Naarmate we ouder worden, neemt de hoeveelheid die op natuurlijke wijze kan worden geproduceerd af. Daardoor gaat het vermogen om water vast te houden verloren. De huid wordt dunner en dit lagere volume vertaalt zich in een verlies van elasticiteit, waarbij er rimpels verschijnen.

Timexpert Hydraluronic combineert voor het eerst hyaluronzuur met een hoog, gemiddeld en laag moleculair gewicht met het gepatenteerde HLG-nanopolymeer. Deze exclusieve formule resulteert in een innovatieve behandeling voor een frisse en gehydrateerde huid met een zichtbaar groter volume en stevigheid. Het cosmetische alternatief voor medisch-esthetische injecties met hyaluronzuur.

 

IN SLECHTS 10 DAGEN TOT

+72% HYDRATATIE

+45% VOLUME

 

Gelaatsbehandeling

Een combinatie van zintuiglijkheid en innovatie, geïnspireerd op de ‘Skin Icing’-techniek, waarbij ijs over de huid wordt gewreven om haar te ontzwellen en te ontspannen. Om de kracht van de actieve bestanddelen aan te vullen, is een ‘Cool Massager’-element met water binnenin ontwikkeld om de ervaring van het aanbrengen van deze anti-verouderingslijn te verbeteren en de hydraterende en verstevigende resultaten vanaf de eerste sessie te bevorderen.


Aanvullende producten

Dagelijkse behandeling voor een intense hydratatie en anti-aging werking die de dichtheid van de huid verbetert, gladstrijkt en zorgt dat de huid er glanzend en stralend uitziet. Verleng de resultaten van de gelaatsbehandeling en bezorg je huid thuis 24h hydratatie door het Hyaluronic 3D Force serum te combineren met de Moisturising Cream (Soft Sorbet - Rich Sorbet).

 

 

Werking & resultaat

 

 • Herstel van het hydratatieniveau en versterking van de barrièrefunctie
 • Met plumping effect - het cosmetische alternatief voor en/of de aanvulling op medisch-esthetische opvullende behandelingen zoals fillers
 • Verlicht het ongemak van extreme droogheid veroorzaakt door bepaalde behandelingen
 • Voor een intensief gehydrateerde, gladde en frisse huid die soepel en comfortabel aanvoelt


Geschikt voor

 

 • Alle types vochtarme huid, maar ook voor de gevoelige huid en voor kankerpatiënten
 • Unisex behandeling voor zowel mannen als vrouwen
 • Aanbevolen vanaf 20 jaar
 • Doorheen het jaar als maandelijkse sessie, of in kuurvorm
 • Bij speciale gelegenheden - verandering van seizoenen - na bepaalde behandelingen
 • De gelaatsbehandeling is geschikt voor vegans en vrij van parfum en gluten

 

Multisensoriële Cool Massager

Hyaluronic 3D Force Serum

Hydraterende gelaatsbehandeling

Heerlijke crèmes: Soft & Rich Sorbet

 

 

Timexpert Rides

 

Absolute Nourishment Elixir

De nieuwe samenstelling van het Absolute Nourishment Elixir concentreert in een paar druppels alle voeding die de opperhuid nodig heeft. Bevat plantaardige oliën en zeer werkzame antioxiderende en verstevigende bestanddelen. Een onmisbare stap in de beautyroutine voor extra:

 • Voeding
 • Dichtheid
 • Glans
 • Verbetering van het aspect van rimpels

Het bevat eveneens omega 3 en 6 vetzuren, vitaminen en antioxidanten, essentiële elementen om de tekenen van huidveroudering te behandelen, vooral bij een droge huid. De buitengewone resultaten verbeteren de kwaliteit vanaf de eerste toepassing.


   

 

Timexpert Radiance C+

 

TIMEXPERT RADIANCE C+


Voor de eerste keer bevat Timexpert Radiance C+ ons gepatenteerde nanopolymeeringrediënt HLG.
Dit revolutionaire ingrediënt kapselt de pure vitamine C in en beschermt het op zijn weg naar de diepere lagen van de huid.

Vitamine C is gewoonlijk vrij onstabiel en breekt snel af zodra het geoxideerd is. De toevoeging van HLG in Timexpert Radiance C+ formules betekent dat 6 keer de hoeveelheid pure vitamine C wordt afgeleverd in de lagen van de huid waar het aan het werk kan.

Nu beschikbaar bij je favoriete Germaine de Capuccini schoonheidsspecialiste.

 

 

Timexpert Rides

 

TIMEXPERT RIDES

AGE CURE

 

 De progressieve kuur die rimpels in 30 dagen zichtbaar vermindert.

 

 

Deze kuur van 30 dagen biedt een stevigere huid met minder rimpels en een ongelofelijk gladde textuur. De kuur werkt terwijl u slaapt en combineert drie complementaire producten om de beste resultaten te bereiken vanaf de eerste toepassing. Vanaf de eerste dag is de huidtextuur gladder en de teint stralend. Na 30 dagen ziet u een duidelijk verschil: een nieuwe huid, steviger, elastischer, met minder rimpels. 

 

Jij bepaalt de leeftijd van jouw huid.

 

Nu beschikbaar bij je favoriete Germaine de Capuccini schoonheidsspecialiste.

 

 

Timexpert SRNS

TIMEXEPERT SRNS REPAIR NIGHT PROGRESS

 

"Het allerbeste serum van Germaine de Capuccini"

 

Nieuwe en revolutionaire formule met Glyco-8 Power

 Met een multiplicator-effect dat jouw huid binnen de 7 dagen verjongt!*

 

81% heeft een stralendere, lichtere en vitale huid

 

81% heeft een zichtbaar verjongde huid

 

 

Binnenkort beschikbaar bij je Germaine de Capuccini schoonheidsspecialiste.

 

 

 

En ook nog dit...

 

 De schoonheidsbehandeling van de toekomst

 

Deze techniek is gebaseerd op de stimulatie van de natuurlijke processen

waarover de huid zelf beschikt om zich te

herstellen, repareren en optimaliseren

 

Anti-aging
96% vervaagde rimpels

Imperfecties
100% minder imperfecties

Roodheden
100% minder roodheid


Hyperpigmentatie
100% lichtere vlekken

 

Binnenkort meer bij je Germaine de Capuccini schoonheidsspecialiste.

 

 

Positieve Merkbeleving: schoonheidsinstituut Brown Eyes uit Sliedrecht

 


Jolanda Dekker van Schoonheidsinstituut Browneyes uit Sliedrecht werkt al meer dan veertien jaar met Germaine de Capuccini en deelt haar ervaringen met dit merk. “Het Spaanse merk Germaine de Capuccini is één van de tools waardoor mijn schoonheidsinstituut ‘Browneyes’ is uitgegroeid tot het bedrijf van nu. Mede door deze samenwerking heb ik zelfs tijdens de crisisperiode een mooie groei mogen realiseren, wat geleid heeft tot het realiseren van mijn droominstituut.”

 

Zoektocht naar een merk

 

In haar zoektocht naar een geschikt merk, was Jolanda in eerste instantie gericht op kwaliteit: “Alleen dan is het resultaat haalbaar en zichtbaar. Germaine de Capuccini was direct raak door de heerlijke welkomstrituelen, de geuren, de zachte structuren en de volledige beleving. Dit maakte mijn zoektocht compleet. Het scala aan behandelingen is bijna oneindig en dat zorgt ervoor dat je met één merk alle klanten kunt voorzien van een gepaste behandeling. Zelf ben ik er erg voor om de huid te analyseren met apparatuur om een de klant te voorzien van een passend advies en zelfs daar heeft Germaine de Capuccini oplossingen voor.”

 

Succesverhaal

Ook op het gebied van ondernemerschap ervaart Jolanda veel ondersteuning: “Het bedrijf werkt met mij samen naar een succesverhaal en biedt daarbij mooie aanbiedingen voor de klanten, een luxe uitstraling voor een betaalbare prijs en een team vol met enthousiaste mensen.”


“Het Spaanse merk Germaine de Capuccini is één van de tools waardoor mijn schoonheidsinstituut ‘Browneyes’ is uitgegroeid tot het bedrijf van nu. Mede door deze samenwerking heb ik zelfs tijdens de crisisperiode een mooie groei mogen realiseren, wat geleid heeft tot het realiseren van mijn droominstituut.”

 

Nieuws

Jolanda vindt het leuk om haar klanten iets nieuws te kunnen brengen, en die mogelijkheid doet zich volop voor. “Zo leer ik tijdens een van de leerzame trainingen vaak een nieuw ingrediënt kennen, wat je pas een jaar later bij andere merken voorbij ziet komen. Het is leuk om de klanten daar dan al van op de hoogte te brengen, bijvoorbeeld via social media.” Ook op dat vlak biedt Saisons mooie marketingondersteuning: “Dat is ideaal, want met deze input kunnen wij als ondernemer en schoonheidsspecialist meer bezig zijn met onze core business. Om deze redenen zou ik andere specialisten die gaan voor de top zeker aanraden om met dit merk in aanraking te komen.”

 

Klik hier voor het artikel uit Esthé magazine. 

 

Events

 

EVENT LANCERING TIMEXPERT RADIANCE C+

 

Tijdens het weekend van 29 & 30 mei mochten we met veel trots de vernieuwing van onze Vitamine C lijn voorstellen aan onze Germaine de Capuccini Skin Experts. Timexpert Radiance C+ werd officieel gelanceerd! 

 

We mochten onze Vlaamse en Waalse klanten coronaproof ontvangen op een prachtige buiten locatie in de stralende zon. De gepersonaliseerde zonnebril die elke klant mocht ontvangen kwam zeker goed van pas! Alles stond in het teken van Vitamine C, zelfs de hapjes en drankjes waren volledig in thema. 

 

De dag begon met een verwelkomende speech van Country Manager Benelux Griet Moriaux en een voorstelling van het ganse Germaine de Capuccini Benelux team. 

 

Daarna lieten we de klanten niet meer langer wachten en presenteerden we met veel trots de vernieuwde Vitamine C lijn. Na de presentatie begonnen we aan de demonstraties van de lijn. Hiervoor waren er twee prachtige paviljoenen voorzien. Het was heerlijk genieten met het prachtig weer en de het mooie groen, de klanten hadden een volledig vakantiegevoel.

 

In totaal mochten we 107 klanten ontvangen! Het was een weekend dat we niet snel zullen vergeten. 

 

EVENT LANCERING LED-XPERT MASK 16 SEPTEMBER

 

Op 16 september 2019 lanceerde Germaine de Capuccini het splinternieuwe LED-XPERT masker in het Van der Valk hotel, samen met 50 enthousiaste schoonheidsspecialistes. 

Naast het innovatieve masker werd ook het nieuwe "the best serum of Germaine de Capuccini" van de Timexpert SRNS collectie voorgesteld. 


De schoonheidsspecialistes werden enthousiast ontvangen door onze Germaine de Capuccini medewerkers met een koffie en een hapje, waarna ze vervolgens naar de zaal werden begeleid.


Micheline Van de Voorde, Managing Director van Saisons, beet de spits af met een inspirerende speech en daarna begon de presentatie van al onze nieuwigheden. 


Naast de voorstelling van het LED-XPERT masker, het Timexpert SRNS Repair Night Progress serum en onze nieuwe "Show" seizoensmake-up, gaf Micheline Van de Voorde ook nog uitgebreide verkoopstips om de schoonheidsspecialistes nog een extra duwtje in de rug gegeven.


Na een heerlijke lunch bij Joe's Bistro, sloten we de dag af met de demonstraties van het LED-XPERT masker. Deze werd gegeven door onze gepassioneerde Training Managers. 


De lancering was een groot succes en wij zien alvast uit naar het volgende evenement!

 

 

 


Deze website maakt gebruik van cookies De website van Germaine de Capuccini gebruikt functionele cookies. In het geval van het analyseren van websiteverkeer of advertenties, worden ook cookies gebruikt voor het delen van informatie, over uw gebruik van onze site, met onze analysepartners, sociale media en advertentiepartners, die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen heeft verstrekt of die zij hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun diensten.
Toon details Verberg details
Selectie toelaten
Alle cookies toelaten