^

Nieuws

Absolute Nourishment Elixir

De nieuwe samenstelling van het Absolute Nourishment Elixir concentreert in een paar druppels alle voeding die de opperhuid nodig heeft. Bevat plantaardige oliën en zeer werkzame antioxiderende en verstevigende bestanddelen. Een onmisbare stap in de beautyroutine voor extra:

  • Voeding
  • Dichtheid
  • Glans
  • Verbetering van het aspect van rimpels

Het bevat eveneens omega 3 en 6 vetzuren, vitaminen en antioxidanten, essentiële elementen om de tekenen van huidveroudering te behandelen, vooral bij een droge huid. De buitengewone resultaten verbeteren de kwaliteit vanaf de eerste toepassing.


VERZORG, BESCHERM EN RESPECTEER MET TIMEXPERT SUN

Onze zonverzorgingsproducten maken nu deel uit van TIMEXPERT.

TIMEXPERT SUN is een compleet assortiment zonnefilters met de gekende effectiviteit van onze anti-ageing verzorgingsproducten.

Nieuwe werkzame ingrediënten;
Breedspectrum zonnefilters;
OCEAN RESPECT: 'Clean Beauty' Milieuvriendelijke samenstelling
Authentieke antiverouderingsbehandelingen die filters met zonnebrandcrème combineren;
Antioxiderende en anti-pollutiebestanddelen;
Water-resistant en Eye-save.

We verwelkomen 16 nieuwe referenties binnen TIMEXPERT SUN.
*NIEUW*TIMEXPERT RADIANCE C+Voor de eerste keer bevat Timexpert Radiance C+ ons gepatenteerde nanopolymeeringrediënt HLG.
Dit revolutionaire ingrediënt kapselt de pure vitamine C in en beschermt het op zijn weg naar de diepere lagen van de huid.

Vitamine C is gewoonlijk vrij onstabiel en breekt snel af zodra het geoxideerd is. De toevoeging van HLG in Timexpert Radiance C+ formules betekent dat 6 keer de hoeveelheid pure vitamine C wordt afgeleverd in de lagen van de huid waar het aan het werk kan.


Nu beschikbaar bij je favoriete Germaine de Capuccini schoonheidsspecialiste.


*NIEUW*

 

TIMEXPERT RIDES

AGE CURE

 

 De progressieve kuur die rimpels in 30 dagen zichtbaar vermindert.

 

 

Deze kuur van 30 dagen biedt een stevigere huid met minder rimpels en een ongelofelijk gladde textuur. De kuur werkt terwijl u slaapt en combineert drie complementaire producten om de beste resultaten te bereiken vanaf de eerste toepassing. Vanaf de eerste dag is de huidtextuur gladder en de teint stralend. Na 30 dagen ziet u een duidelijk verschil: een nieuwe huid, steviger, elastischer, met minder rimpels. 

 

Jij bepaalt de leeftijd van jouw huid.

 

Nu beschikbaar bij je favoriete Germaine de Capuccini schoonheidsspecialiste.

 

* NIEUW*

 

TIMEXEPERT SRNS REPAIR NIGHT PROGRESS

 

"Het allerbeste serum van Germaine de Capuccini"

 

Nieuwe en revolutionaire formule met Glyco-8 Power

 Met een multiplicator-effect dat jouw huid binnen de 7 dagen verjongt!*

 

81% heeft een stralendere, lichtere en vitale huid

 

81% heeft een zichtbaar verjongde huid

 

 

Binnenkort beschikbaar bij je Germaine de Capuccini schoonheidsspecialiste.

 De schoonheidsbehandeling van de toekomst

 

Deze techniek is gebaseerd op de stimulatie van de natuurlijke processen

waarover de huid zelf beschikt om zich te

herstellen, repareren en optimaliseren

 

Anti-aging
96% vervaagde rimpels

Imperfecties
100% minder imperfecties

Roodheden
100% minder roodheid


Hyperpigmentatie
100% lichtere vlekken

 

Binnenkort meer bij je Germaine de Capuccini schoonheidsspecialiste.

 

 

 Publireportage Goed Gevoel September 2019

 

Saskia Berlengée van Schoonheidssalon Bellezza uit Aspelare deelt graag met jou tips om je huid na de zomervakantie te herstellen.

 

1. Verwijder de dode huidcellen

Om de huid te beschermen tegen de zon wordt de hoornlaag (de bovenste laag van de huid, waar zich de dode huidcellen bevinden) dikker. Het is belangrijk om die laag na de vakantie weer te verdunnen. Gebruik hiervoor een tot twee keer per week een peeling of een scrub. Door de dode huidcellen te verwijderen is de huid beter in staat om de vochtherstellende crème op te nemen. 

 

2. Breng het vochtgehalte van je huid weer op peil

De zon en de warmte hebben je huid uitgedroogd. Het vochtgehalte moet je dus weer aanvullen. Daarvoor kan je verschillende dingen doen: drink voldoende water, gebruik hydraterende dag- en nachtcrème en gebruik de weken na de vakantie een hydraterend masker voor een extra boost! 

 

3. Zorg voor voldoende nachtrust

Met warm weer slapen we vaak minder goed. Daardoor kunnen er wallen onder je ogen ontstaan en kan je een vermoeide uitdrukking hebben. De huid herstelt en vernieuwt zich vooral ’s nachts. Geef je huid daartoe voldoende gelegenheid door minstens zeven uur per nacht te slapen. 

 

4. Ga terug naar een gezond voedingspatroon

Tijdens de vakantie gunnen we onszelf vaak een wat ongezonder en onregelmatiger eetpatroon. Nu is het tijd om jezelf weer in het gareel te krijgen. Laat die tapas, pizza, sangria, gyros, bier en wijn maar weer staan! Zorg ervoor dat je voldoende fruit, groenten en noten eet. Dat alles bevat de noodzakelijke vitamines, mineralen en vetten, die een gunstige invloed hebben op de veroudering van de huid.

 

5. Blijf een crème met uv-filter gebruiken

Ook als de zon niet schijnt is het belangrijk om de juiste crème met uv-filter te gebruiken. Er is namelijk altijd uv-A in de lucht, wat de huid doet verouderen. Deze stralen gaan ook door glas heen. Dus ook in de auto of binnen achter het raam sta je bloot aan de gevolgen van uv-A-stralen. Gebruik daarom 365 dagen per jaar een crème en zonnecrème met minimaal SPF30. Zo ben je het hele jaar beschermd! 

 

Als schoonheidsspecialiste van Belleza streef ik altijd naar huidverbetering. Daarom werk ik met de professionele producten van Germaine De Capuccini. De producten bieden een succesvolle combinatie van natuurlijke ingrediënten met een toonaangevende technologie en uitstekende texturen. Met aandacht voor milieu en CO2-uitstoot voldoen de producten aan de hoogste kwaliteitsnormen.

 

Saskia Berlengée

www.schoonheidssalonbelleza.be

 

 

 

Goed Gevoel- zonnecampagne 2021

 


GOED GEVOEL - Lancering Timexpert Radiance C+ 

 THE BEAUTY PROFESSIONAL (NL) - Herlancering Vitamine C+

HEBE - Lancering Radiance C+

Positieve Merkbeleving: schoonheidsinstituut Brown Eyes uit Sliedrecht

 

 


Jolanda Dekker van Schoonheidsinstituut Browneyes uit Sliedrecht werkt al meer dan veertien jaar met Germaine de Capuccini en deelt haar ervaringen met dit merk. “Het Spaanse merk Germaine de Capuccini is één van de tools waardoor mijn schoonheidsinstituut ‘Browneyes’ is uitgegroeid tot het bedrijf van nu. Mede door deze samenwerking heb ik zelfs tijdens de crisisperiode een mooie groei mogen realiseren, wat geleid heeft tot het realiseren van mijn droominstituut.”

 

Zoektocht naar een merk

 

In haar zoektocht naar een geschikt merk, was Jolanda in eerste instantie gericht op kwaliteit: “Alleen dan is het resultaat haalbaar en zichtbaar. Germaine de Capuccini was direct raak door de heerlijke welkomstrituelen, de geuren, de zachte structuren en de volledige beleving. Dit maakte mijn zoektocht compleet. Het scala aan behandelingen is bijna oneindig en dat zorgt ervoor dat je met één merk alle klanten kunt voorzien van een gepaste behandeling. Zelf ben ik er erg voor om de huid te analyseren met apparatuur om een de klant te voorzien van een passend advies en zelfs daar heeft Germaine de Capuccini oplossingen voor.”

 

Succesverhaal

Ook op het gebied van ondernemerschap ervaart Jolanda veel ondersteuning: “Het bedrijf werkt met mij samen naar een succesverhaal en biedt daarbij mooie aanbiedingen voor de klanten, een luxe uitstraling voor een betaalbare prijs en een team vol met enthousiaste mensen.”


“Het Spaanse merk Germaine de Capuccini is één van de tools waardoor mijn schoonheidsinstituut ‘Browneyes’ is uitgegroeid tot het bedrijf van nu. Mede door deze samenwerking heb ik zelfs tijdens de crisisperiode een mooie groei mogen realiseren, wat geleid heeft tot het realiseren van mijn droominstituut.”

 

Nieuws

Jolanda vindt het leuk om haar klanten iets nieuws te kunnen brengen, en die mogelijkheid doet zich volop voor. “Zo leer ik tijdens een van de leerzame trainingen vaak een nieuw ingrediënt kennen, wat je pas een jaar later bij andere merken voorbij ziet komen. Het is leuk om de klanten daar dan al van op de hoogte te brengen, bijvoorbeeld via social media.” Ook op dat vlak biedt Saisons mooie marketingondersteuning: “Dat is ideaal, want met deze input kunnen wij als ondernemer en schoonheidsspecialist meer bezig zijn met onze core business. Om deze redenen zou ik andere specialisten die gaan voor de top zeker aanraden om met dit merk in aanraking te komen.”

 

Klik hier voor het artikel uit Esthé magazine. 

 

 

Germaine de Capuccini - Beauty Shortlist Awards 2019

Germaine de Capuccini - verschenen in Fokus Voor Haar

Blogpost Rebecca Van Drongelen

 

  

 

De customer journey bij Coco’s Luxury Beauty Bar moet van A tot Z in de puntjes geregeld en uitgedacht zijn. Van een top ontvangst, tot een mooie selectie aan hapjes en drankjes, echt de tijd nemen voor een klant en klanten proberen positief te verrassen. Bovenal wil ik mijn enthousiasme en passie laten doorschemeren en de salon(s) op een professionele manier runnen. O en ik wil absoluut geen tingel tangel muziek of gewurgde meeuwen en van die typische kleurstellingen. Coco’s Luxury Beauty Bar wordt een combinatie tussen elegantie en luxe.

 

In Oktober 2018 gingen manlief en ik op een zondagmiddag naar de Estetika beurs. Onverwachts heeft deze ongeplande trip een einde gemaakt aan een wekenlange zoektocht, want na kennismakingsgesprekken met diverse merken die daar hun stand hielden, botsen wij op de indrukwekkende stand van Germaine de Capuccini. Micheline van de Voorde, de oprichtster van Saisons, de distributeur van Germaine de Capuccini in de Benelux, zag mijn verwonderde blik en nodigde ons direct heel hartelijk uit voor een gesprek met een van de accountmanagers om het merk beter te leren kennen.

Dat gesprek heeft meer dan anderhalf uur geduurd en het heeft ander halve week later bij ons thuis nog een vervolg gekregen. De doortastendheid, de support, de professionaliteit, de kwaliteit van de producten, de waarden en de normen en de oprichtster van niet alleen Saisons, maar van Germaine de Capuccini zijn voor mij doorslaggevend geweest.

 

Lees de volledige blogpost van Rebecca van Drongelen hier.

 

Bloggers & Influencers 2022

 

 

Events

 

EVENT LANCERING TIMEXPERT RADIANCE C+

 

Tijdens het weekend van 29 & 30 mei mochten we met veel trots de vernieuwing van onze Vitamine C lijn voorstellen aan onze Germaine de Capuccini Skin Experts. Timexpert Radiance C+ werd officieel gelanceerd! 

 

We mochten onze Vlaamse en Waalse klanten coronaproof ontvangen op een prachtige buiten locatie in de stralende zon. De gepersonaliseerde zonnebril die elke klant mocht ontvangen kwam zeker goed van pas! Alles stond in het teken van Vitamine C, zelfs de hapjes en drankjes waren volledig in thema. 

 

De dag begon met een verwelkomende speech van Country Manager Benelux Griet Moriaux en een voorstelling van het ganse Germaine de Capuccini Benelux team. 

 

Daarna lieten we de klanten niet meer langer wachten en presenteerden we met veel trots de vernieuwde Vitamine C lijn. Na de presentatie begonnen we aan de demonstraties van de lijn. Hiervoor waren er twee prachtige paviljoenen voorzien. Het was heerlijk genieten met het prachtig weer en de het mooie groen, de klanten hadden een volledig vakantiegevoel.

 

In totaal mochten we 107 klanten ontvangen! Het was een weekend dat we niet snel zullen vergeten. 

 

EVENT LANCERING LED-XPERT MASK 16 SEPTEMBER

 

Op 16 september 2019 lanceerde Germaine de Capuccini het splinternieuwe LED-XPERT masker in het Van der Valk hotel, samen met 50 enthousiaste schoonheidsspecialistes. 

Naast het innovatieve masker werd ook het nieuwe "the best serum of Germaine de Capuccini" van de Timexpert SRNS collectie voorgesteld. 


De schoonheidsspecialistes werden enthousiast ontvangen door onze Germaine de Capuccini medewerkers met een koffie en een hapje, waarna ze vervolgens naar de zaal werden begeleid.


Micheline Van de Voorde, Managing Director van Saisons, beet de spits af met een inspirerende speech en daarna begon de presentatie van al onze nieuwigheden. 


Naast de voorstelling van het LED-XPERT masker, het Timexpert SRNS Repair Night Progress serum en onze nieuwe "Show" seizoensmake-up, gaf Micheline Van de Voorde ook nog uitgebreide verkoopstips om de schoonheidsspecialistes nog een extra duwtje in de rug gegeven.


Na een heerlijke lunch bij Joe's Bistro, sloten we de dag af met de demonstraties van het LED-XPERT masker. Deze werd gegeven door onze gepassioneerde Training Managers. 


De lancering was een groot succes en wij zien alvast uit naar het volgende evenement!

 

 

 


Deze website maakt gebruik van cookies De website van Germaine de Capuccini gebruikt functionele cookies. In het geval van het analyseren van websiteverkeer of advertenties, worden ook cookies gebruikt voor het delen van informatie, over uw gebruik van onze site, met onze analysepartners, sociale media en advertentiepartners, die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen heeft verstrekt of die zij hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun diensten.
Toon details Verberg details
Selectie toelaten
Alle cookies toelaten