^

Total Fit

Deze innovatieve anticelluliteverzorging vormt onderdeel van het programma Change Begins Today. Dit anticelluliteprogramma bestaat uit een kuur van 10 verzorgingen bij de schoonheidsspecialiste en een specifieke thuisverzorging bestaande uit Total Fit, Cellu-Dren Complex en voedings- en bewegingsadvies. Na 35 dagen merkt u een aanzienlijke verbetering van de sinaasappelhuid, worden de lichaamscontouren smaller en wordt de huid glad en zacht. Total Fit wordt ingemasseerd volgens een specifieke massage die in de bijsluiter vermeld staat en de microcirculatie activeert. Sluit u nu aan bij de #Changebeginstoday-beweging en laat u inspireren door de succesverhalen van anderen.

Afslankende lichaamsolie

Resultaten
• De textuur van de huid verbetert
• De huid wordt gladder en zacht
• Verscherpt het silhouet

Geurextracten: Oriëntaalse bloemencreatie met ontspannende aromatische noten en aan de basis vanille en hout.

Inhoud: 200ml
Afslankende lichaamsolie

Resultaten
• De textuur van de huid verbetert
• De huid wordt gladder en zacht
• Verscherpt het silhouet

Geurextracten: Oriëntaalse bloemencreatie met ontspannende aromatische noten en aan de basis vanille en hout.

Inhoud: 200ml
Voor maximumresultaat gebruik je TOTAL FIT tweemaal per dag. Schud de verpakking om de inhoud goed te mengen. De resultaten worden versterkt als je de speciale aanbrengmethode volgt die in de bijsluiter terug te vinden is, er is ook een filmpje om de bewegingen te volgen stapsgewijs. Breng het product aan vanaf de knieën tot onder de borst door middel van opwaartse bewegingen en sluit af met zachte drukbewegingen met de handpalmen op liezen en achterzijde van de knieën. Besteed extra aandacht aan zones met plaatselijke cellulite: Masseer met knijpbewegingen – knokkels - knedingen  Sluit af met een massage met de handpalmen op de buik en doe dat in de richting van de wijzers van de klok.
Geïnfuseerde oliën (groene koffie, granaatappel, bosvruchten, Indiaas navelkruid, peper, berk) en plantaardige extracten (maca, rode veenbes, muisdoorn, citroen)

Customer service
Ontvang onze nieuwsbrief Schrijf mij in
Volg ons
Metropoolstraat 1/a - 2900 Schoten - België - Tel.: +32 (0)3 680 28 90 - BTW: BE 0872.520.839 - E.:
Droogdokkeneiland 27A - 5026 SP Tilburg - Nederland - Tel.: + 31 (0)13 590 46 88 - E.: - - KVK 71923640
Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie